AST
English
 
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ


Τα φαρμακεία είναι στην ουσία η βάση της υγείας. Η λειτουργία τους επομένως δεν θα πρέπει να περιορίζεται στη χορήγηση φαρμάκων. Έτσι λοιπόν είναι αναγκαίο να υπάρχει αρκετός χρόνος και χώρος. Με αυτό τον τρόπο ένα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να συμβουλεύει τους πελάτες σε μια ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η πώληση και έξω φαρμακευτικών ειδών είναι άλλωστε μια σημαντική πηγή εσόδων.

  • Χώρος πωλήσεων σε ένα τυπικό φαρμακείο και χώρος όπου χρησιμοποιείται σύστημα αεροκίνητων αγωγών από την Sumetzberger GMBH.

Μια εντελώς νέα ιδέα για τα φαρμακεία είναι στην πραγματικότητα η λύση. Τα συστήματα αεροκίνητων αγωγών που εγκαθίστανται από την Sumetzberger GMBH αντιπροσωπεύουν μια γρήγορη και αποτελεσματική διασύνδεση των χώρων πώλησης και αποθήκης. Ο όροφος όπου γίνονται οι πωλήσεις και όπου παραδοσιακά λειτουργεί και ως αποθηκευτικός χώρος και όπου οι φαρμακοποιοί καταναλώνουν σημαντικό χρόνο, τώρα πια είναι ελεύθερος και για άλλες εργασίες. Ο φαρμακοποιός μπορεί να βρίσκεται με τον πελάτη του και έτσι να κάνει πραγματική χρήση της πείρας του δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του. Και μην ξεχνάμε ότι ο πελάτης που θα μείνει ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση θα επιστρέψει και πάλι!

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ο ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να δημιουργηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του κτιρίου ακόμη και σε ένα κελάρι ή μια σοφίτα. Ο φαρμακοποιός παραγγέλνει το προϊόν μέσω ενός υπολογιστή και το σύστημα το μεταφέρει στο χώρο των πωλήσεων οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμιά καθυστέρηση.

 

 


Ο σταθμός στο ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης.


ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Ιατρικοί πάγκοι φιλικοί προς τον πελάτη μπορούν να αντικαταστήσουν τους παλιούς πάγκους πωλήσεων. Η κάθε σειρά αγωγών μπορεί να εξυπηρετήσει δύο χώρους πωλήσεων. Έτσι είναι ευκολότερο να οργανωθεί ο χώρος που εξοικονομείται σύμφωνα με τους διαφορετικούς τομείς προϊόντων και συγχρόνως να γίνεται αποσυμφόρηση της κίνησης των πελατών. Ο μεγαλύτερος χώρος πωλήσεων οδηγεί σε καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων και επομένως σε αύξηση του τζίρου.


Διπλό ιατρικό γκισέ με την κεντρική τεχνική μονάδα του συστήματος των αγωγών και το ταμείο.


ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ SUMETZBERGER

Το φαρμακείο αυτό σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες και τις προδιαγραφές των φαρμακείων. Ένα από τα πλέον εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι η εξελιγμένη τεχνολογία. Οι κομιστές φτάνουν είτε από κάτω στους ιατρικούς πάγκους ή από επάνω-από τα ράφια. Από τη στιγμή που δεν έχουν αφαιρεθεί οι κάψουλες ο φαρμακοποιός και ο πελάτης έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν χωρίς καμία διακοπή. Η Sumetzberger GMBH κατέχει την πατέντα για τους ανελκυστήρες στον αποθηκευτικό χώρο και μπορούν να εγκατασταθούν βάση των εργονομικών προδιαγραφών του προσωπικού.


ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μια διασύνδεση στοιχείων εξασφαλίζει το ότι τα προϊόντα ορίζονται στις διάφορες γραμμές μέσα στο σύστημα χωρίς την ύπαρξη λάθους. Η κάθε γραμμή λειτουργεί ανεξάρτητα και με έναν δικό της προωθητικό μηχανισμό. Ακόμη και στην περίπτωση πτώσης του ρεύματος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα χάρη στην ύπαρξη μια γεννήτριας. Έτσι το σύστημα συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς καμία καθυστέρηση. Από τη στιγμή που το σύστημα λειτουργεί με τα δικά του αυτόματα περιβλήματα υπάρχει και πλήρης πυρασφάλεια.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
  • Ταχύτητα Κομιστή: περίπου. 6 m/sec.
  • Χωρητικότητα φορτίου: 115 x 230 mm διάμετρος
  • Διάμετρος Αγωγού: 160 mm Ακτίνα Καμπύλης: 800 mm
  • Ισχύς ανά γραμμή: 2.4 kW τριφασικό ρεύμα με έναν κεντρικό αγωγό
30 ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Με ειδικευμένο προσωπικό και ανταλλακτικά:

Αυστραλία- Βέλγιο - Καναδάς - Κύπρος - Τσεχία - Αγγλία - Φινλανδία - Γαλλία - Γερμανία - Ελλάδα - Ουγγαρία - Ινδονησία - Ιρλανδία - Ισραήλ - Ιταλία - Ιαπωνία - Λουξεμβούργο - Μαλαισία - Ολλανδία - Νέα Ζηλανδία - Πολωνία - Σιγκαπούρη - Σλοβακία - Σλοβενία - Νότια Κορέα - Ισπανία - Ελβετία - Τουρκία - ΗΠΑ


Τεχνικά στοιχεία για συστήματα σε φαρμακεία