AST
English
 
ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα διοικητικά τμήματα πρέπει να λειτουργούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Το ιδανικό μέσω μεταφοράς που εγγυάται γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση, είναι το σύστημα αεροκίνητων αγωγών για τα διοικητικά τμήματα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Τα συστήματα αεροκίνητων αγωγών είναι ιδανικά για μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων και γραφείων: στη διοίκηση, τα τμήματα λογιστικής, στις τράπεζες, σε τυπογραφεία, εκδοτικούς οίκους και ναυτιλιακές εταιρείες. Τα συστήματα αεροκίνητων αγωγών συνδέουν τμήματα και απομακρυσμένα γραφεία που βρίσκονται σε άλλα κτίρια μέσω κρυφών ή φανερών αγωγών. Ακόμα και ασφαλισμένοι χώροι ή αποστειρωμένα δωμάτια μπορούν να ενσωματωθούν στο σύστημα. Η εγκατάσταση είναι εφικτή οποιαδήποτε στιγμή είτε κατά τη διάρκεια ανέγερσης ενός νέου κτιρίου ή αργότερα σε μια ήδη υπάρχουσα κατασκευή χωρίς να εμποδίζονται οι καθημερινές λειτουργίες.

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΟΥ

Το διοικητικό σύστημα αεροκίνητων αγωγών μπορεί να μεταφέρει κυριολεκτικά οτιδήποτε χωρά μέσα στους κομιστές: φωτογραφίες, φιλμ, επίσημα έγγραφα, ναυτιλιακά έγγραφα, υπηρεσιακά σημειώματα, σχέδια, παραγγελίες, μικρά ανταλλακτικά, αντίγραφα, εξωτερική και εσωτερική αλληλογραφία. Ακόμη και χρήματα και τιμαλφή μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους γρήγορα και με ασφάλεια.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Τα χαρακτηριστικά αυτού του σταθμού είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το χρήστη, όπως για παράδειγμα το πληκτρολόγιο επιλογής κατεύθυνσης, ο ονομαστικός κατάλογος και η οθόνη απλού κειμένου. Όταν ένας κομιστής φτάνει στο σταθμό ένα μαξιλάρι αέρα μειώνει την ταχύτητά του για να προστατευθούν ευαίσθητα φορτία και ένα αυτόματο σήμα ανακοινώνει την άφιξή του. Μετά την αφαίρεση του φορτίου ένα αυτόματο σύστημα επιλογής κατεύθυνσης επιστρέφει τον άδειο κομιστή.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο χώρος όπου βρίσκεται η αλληλογραφία μιας εταιρείας είναι συνήθως το πιο πολυσύχναστο γραφείο. Για αυτό το λόγο κάποιοι σταθμοί είναι εξοπλισμένοι με τουλάχιστον τρεις σταθμούς διεκπεραίωσης ενώ μεγαλύτεροι σταθμοί χρειάζονται έξι, εννέα ή ακόμη περισσότερους. Οι ειδικές ζώνες μεταφοράς τοποθετούνται για την παραλαβή μεγάλου αριθμού κομιστών..


Αυτόματοι σταθμοί για διάφορες εφαρμογές


ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ:

Η γρήγορη και αποτελεσματική διοίκηση είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία μιας εταιρείας. Για αυτό το λόγο το διοικητικό σύστημα αεροκίνητων αγωγών του Sumetzberger's εκπληρώνει κάποιες ειδικές προδιαγραφές:

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη κομιστών.

  • Οι κομιστές που φθάνουν στον προορισμό τους φρενάρονται προσεκτικά κατά την άφιξη μέσα στον αγωγό χωρίς καμία ανατάραξη.
  • Το σύστημα λειτουργεί αθόρυβα και είναι φιλικό προς το χρήστη.
  • Η μεταφορά των φορτίων με περιορισμένη πρόσβαση μπορεί να διασφαλιστεί μέσω ενός κωδικού.
  • Για να διασφαλιστεί η αποστείρωση συγκεκριμένων δωματίων αλλά και για λόγους άνεσης, ο αέρας δεν περνά ανάμεσα στους σταθμούς.
  • Ο ηλεκτρονικός έλεγχος του συστήματος επιτρέπει τις στατιστικές αξιολογήσεις των στοιχείων κίνησης, όπως για παράδειγμα ο αριθμός μεταφορών, ανάλυση κόστους και κοστολόγηση.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η ΟΘΟΝΗ ΑΠΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Η οθόνη απλού κειμένου έχει πολλά χαρακτηριστικά φιλικά προς το χρήστη:

  • Εύκολη στην ανάγνωση εικονογραφημένη οθόνη
  • Ένδειξη ονόματος και αριθμού προορισμού.
  • Κουμπί αναζήτησης και κατάλογος διευθύνσεων
  • Ξεχωριστά προγράμματα επιλογής προορισμού
  • Ένδειξη κατάστασης συστήματος και σειράς λειτουργίας.

 

Ο ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ
Ένας ή περισσότεροι τριφασικοί φυσητήρες προωθούν το μεταφορέα μέσω της συμπίεσης ή ενός κενού αέρος που δημιουργείται μέσω ενός κεντρικά ελεγχόμενου διακόπτη. Αυτό-προσαρμόσιμες φλάντζες από Teflon σε όλο το σύστημα εξασφαλίζουν αεροστεγές κλείσιμο.
Ο ΕΚΤΡΟΠΕΑΣ ΤΡΙΩΝ ΔΡΟΜΩΝ
Ο εκτροπέας με τις σταθερές αντισταθμίσεις μεταφέρει τους κομιστές στον επιθυμητό αγωγό. Η κατασκευή επιτρέπει την αεροστεγή και αθόρυβη σύνδεση των αγωγών.

Τεχνικά στοιχεία για τα διοικηικά συστήματα